Varm choklad

Länk till detta recept

IMG_0101

Hej på dig,

Vilken mysig morgon vi haft här hemma. När vi vaknade fick vi se de första snöflingorna falla och jag blev alldeles varm hela kroppen. Det är så fint med snö men tyvärr så la de sig inte men man får vara glad för det lilla vi fick se 🙂 Sen la vi oss i soffan framför skidorna och jag gjorde en varsin kopp varm choklad till oss. Just varm choklad tycker jag är svårt att få så god ute på olika caféer som den man gör hemma. Antingen smakar det bara mjölk, halvfabrikat eller för sött. Den här varma chokladen får däremot en perfekt chokladsmak och blir varken för söt eller besk. Här hemma kommer de bli många koppar varm choklad framöver i vinter! De är ju så gott 🙂

Till 2 koppar:

5 dl mjölk

4 tsk kakao

6 tsk socker

Blanda ner allt i en kastrull, vispa då och då så vi inte får några klumpar av kakao och låt koka upp. Häll över i två koppar och lägg i en klick vispgrädde!

Dela med dig

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *

Sök recept

Liknande recept

Populära recept