Jordgubbsmilkshake

Länk till detta recept

Hej i stugan,

Hoppas allt är bra idag. Solen skiner här idag så nu känns de inte lika deppigt att ha kommit hem igen 😉 Igår kväll hade vi några vänner över här och när vi satt och åt middag tillsammans runt 6-7 kändes det som det var höst och sent på kvällen. Regnet öste ner och de var så grått ute. Skönt att de inte verkar bli samma trista känsla idag igen.

Nu tänkte jag dela med mig av ett nytt recept här på underbara milkshakes som jag tycker är bland de godaste som finns att njuta av i solen. Och nu när vi äntligen börjat få söta och solmogna svenska jordgubbar var jag tvungen att prova o göra milkshakes med jordgubbar och gissa om de blev gott! Mer svensk sommar kan de knappast bli i ett glas 🙂

Milkshake 2 glas:

6 dl vaniljglass

2 dl kall mjölk (3%)

200 g jordgubbar (går bra med frysta också)

Garnering:

Vispad grädde

Färska jordgubbar

Milkshake: Mixa ihop alla ingredienser i en mixer. Toppa med vispad grädde och färska jordgubbar. Servera direkt och njuuut 🙂

Dela med dig

5 svar

  1. Hittade precis ditt hannasbageri på Instagram och recepten på din facebooksida 😍. Nu ska jag prova att baka, dina bakverk om ser helt fantastiska ut! ☀️🥰 Idag ska jag börja med milkshaken! Smart att använda typ saltgurka, potatisburkar till milkshaken 🙂🌸☀️ Mvh Johanna 🌸

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *

Sök recept

Liknande recept

Populära recept