BookBeat

Länk till detta recept

Inlägget är i samarbete med BookBeat

Hej hej

Nu när det varit så mycket med flytten för mig de senaste veckorna har jag känt att jag behövt något för att varva ner på kvällarna. Att läsa är inget alternativ då jag inte är någon person som gillar att läsa överhuvudtaget, nästan pinsamt att berätta hur lite böcker jag läst de senaste åren men sen kom jag på det här med ljudböcker och har nu upptäckt ett helt annat intresse. Uppskattar det så mycket mer när jag kan ligga med lurarna i öronen, blunda och bara lyssna. Passar mig perfekt och det är så avslappnande!

DSC_6669

Just nu använder mig Bookbeats nya prenumerationstjänst där man får tillgång till tusentals e-böcker och ljudböcker direkt i mobilen. Tjänsten fungerar online men man kan även ladda ner och lyssna offline. För tillfället lyssnar jag på den här boken och är helt fast, den är så spännande! Har du några tips på någon bra bok som jag inte får missa?

DSC_6674

Nu har jag ett superbra erbjudande till er!

Ni kan få prova BookBeat 1 månad gratis och lyssna och läsa hur mycket ni vill av tusentals olika böcker.

Det är INGEN bindningenstid!

Ange koden ”Hannasbageri”. Klicka HÄR för att komma till erbjudandet.

Kramar

Inlägget är i samarbete med BookBeat

Dela med dig

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *

Sök recept

Liknande recept

Populära recept