Full rulle

Hej på er!!

Det har varit lite tyst här i helgen men vi har haft vår vän Agneta här på besök så jag lämnade datorn åt sidan. Vi kan ju inte ses varje vecka så när vi väl kan ses får man maxa den tiden. Sorry för tystheten men ni förstår säkert att det fick bli så denna helg.

Vi har haft så mysiga dagar och det har varit full rulle från morgon till kväll! Helgen har bara försvunnit och när vi skjutsade henne till flygplatsen igår kväll kändes det som vi precis hämtade henne. Förstår inte vart dessa 3 dagarna tog vägen? Hon gillade iallafall staden jättemycket och vi har tagit henne till många av våra små guldkorn som vi hittat. Vädret har däremot varit lite sisådär, typiskt skotskt med regn i ena stunden och sol i nästa. Svårt att ha vetat hur man ska klä sig helt enkelt! Vi har varit mycket inne i stan och ätit så gott. Ja det har varit en toppenhelg på alla vis och det är alltid lika jobbigt att säga hejdå när ens vänner och familj ska åka hem eller när vi åker från dem.

Man vet ju att det dröjer några veckor innan man ses igen.

Nu har jag precis planerat ihop veckan och ska sätta igång med skolgrejer. Blir en vecka med mycket av det men ska försöka få till en del bakning också! 🙂

Kram, önskar er en fin måndag ♥