Tillbaka i Edinburgh

Några fler bilder från stugan. Där var så vackert!

Hej hej,

Nu är vi tillbaka i Edinburgh igen! Vi landade sent igår kväll efter en dryg vecka i Sverige. Vet inte vart veckan tog vägen bara men vi hann med väldigt mycket trots att det blev något lugnare än planerat på grund av att jag blev sjuk.

Är dock så otroligt glad och lättad att vi fick vår vecka i Sverige som helt plötligt inte alls blev så självklart att vi skulle få. Bara det att vi fick se snö och uppleva riktig vinter var helt underbart! 🙂 Nä det blev många härliga dagar till slut och nu känner jag mig full av energi att sätta igång detta år på ett bra sätt.

Idag är vi båda rätt trötta efter att vi kom hem sent igår kväll så det blir en lugn kväll för oss. Vi måste bara åka iväg och handla lite mat då vi knappt har något här hemma. Men först måste jag få i mig en kaffe känner jag så det ska jag gå och fixa mig en nu 🙂

Kramar