Back on track

En bild från stugan för ett par veckor sedan

Hej allihopa!! ♥

Idag vaknade jag upp med en lättnad i kroppen, hemtentan är inlämnad och jag kan äntligen återgå till ett mer normalt liv igen. Att äntligen få börja skriva här lite mer igen det har jag längtat efter så mycket! Mina senaste dagar har inte varit speciellt roliga, bara bestått av en massa skrivande och lite lätt träning. Viktor var ledig i början på veckan så vi kunde träna ihop vilket var superbra. Har nämligen inte riktigt vågat gå till gymmet själv ännu men jag tror nog att jag ska våga mig på det nu för jag känner mig så pass mycket bättre. Energin börjar sakta men säkert också återgå till det normala så det känns jätteskönt!

Idag planerar jag också att ställa mig i köket och baka igen! Vilken grej, det har jag längtat efter ända sedan jag blev dålig att den dagen jag orkar ställa mig i köket igen kommer vara fantastiskt, och idag ska jag göra det :))

Vi hörs lite senare med ett recept som passar perfekt i dessa semmeltider!

Kram