Sommar vs. Vinter

Hejhej,

Hoppas din tisdag börjat till den bästa så här långt! Jag hade hoppats på att kunna fotografera lite idag men det är så grått ute att det inte går. Får inte in tillräckligt bra dagsljus för att det ska bli bra så jag får skjuta på det till imorgon. Får ändra om i min planering helt enkelt och ta morgondagens jobb idag istället och tvärtom.

Just nu sitter jag och kikar på lite biljetter till Sverige som jag planerar att åka till om ett par veckor. Planen är att åka upp till stugan i några dagar och sen få några dagar hos alla i Malmö. Hoppas på att det ska vara lite snö uppe i stugan då också så jag får åka lite skidor. Det hade varit helt underbart eftersom vi inte riktigt får någon riktig vinter här. Jag satt och kikade på bilder på trädgården i stugan och jämförde sommar vs. vinter och kolla in vilken skillnad! På vintern ser man sjön från vart man än står och på sommarn växer det nästan helt igen. Tycker det är lika fint både och på olika vis.

Nu ska jag ställa mig och baka lite istället!

Kram