EC-GO i samarbete med barncancerfonden

Länk till detta recept

Reklam för EC-GO AB

Hej på er denna lördag!

Idag vill jag tipsa er om en superbra grej som företaget EC-GO har tagit fram. Jag är väldigt noggrann med vad jag vill dela med mig och tipsa om här på bloggen så jag inte delar med mig av något som jag inte känner 100 % för. Detta är däremot något som jag tycker är otroligt bra och vill mer än gärna dela med mig av till er!

EC-GO har nämligen tagit fram en barncancerfonden bag där de skänker 15% av alla intäkter från denna till barncancerfondens viktiga forskning. Bagen kostar 149 kronor och innehåller hälsosamt godis och snacks som är framtagna på ett naturligt sätt och innehåller därmed bra råvaror och inte en massa tillsatser.

Tycker detta är en jättefin idé med en bag som både innehåller både goda och bra saker samtidigt som man bidrar till barncancerforskningen när man väljer att köpa den. Därför vill jag mer än gärna tipsa om denna bag och hoppas det är något som ni kommer att tycka är lika bra precis som jag gör!

Kram, ha en fortsatt fin lördag!

Dela med dig

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *

Sök recept

Liknande recept

Populära recept