Semestern har börjat

Hej hej!

Kolla in vilken morgon vi vaknade upp till imorse! Sjön låg alldeles spegelblank och solen sken som bara den. Helt underbart. Vi alla åt frukost här ute i solen och lyssnade på fågelkvittret. Fåren och kossorna har släppts ut i ängen här nedanför också och de är så roliga att lyssna på när de pratar med varandra. Och lammen ska vi inte tala om, de är ju bara för söta när de hoppar runt ♥

Igår eftermiddag kom jag och Viktor upp hit här efter att ha sovit en natt i Malmö och det verkar som vi kan ha lika tur med vädret som förra året. Just nu ser det väldigt lovande ut iallafall och det känns ju nästan för bra för att vara sant. Hade jag inte räknat med! Om en stund ska vi (jag, Viktor, mamma och pappa) åka till golfbanan för att äta lunch och sen vidare in till Tranås hamn och sjösätta båten. När båten åker i då är det sommar på riktigt! 🙂

Kram på er! Ha en underbar onsdag.