Midsommar närmar sig och vanligtvis blir det kanske en jordgubbstårta man bakar. Bland det godaste man kan äta dock om ni frågar mig men vill man göra något annat som dessutom är busenkelt och inte kräver varken mycket tid eller ingredienser kommer här ett jättebra tips! Halloncheesecake i glas toppade med bitar av Ferrero Rocher. Så löjligt gott och fint när man serverar dem direkt i skålar eller glas 🙂
Dessa glasen som jag använt verkar tyvärr inte gå att få tag på längre. Så tipsar er här om två andra varianter som också är jättefina att göra desserter i: Variant 1 Variant 2Till 4 pers:
Ett halvt paket digistivekex
250 g färska hallon
100 g philadelphiaost
250 g dessertkessela vanilj
1 msk florsocker
8 st Ferrero Rocher
Mixa digestivekexen fint. Skölj hallonen och dela dem på mitten. Vispa ihop philadelphiaost, kesella och florsocker luftigt. Varva sedan ned detta i dessertglas och toppa med bitar av Ferrero Rocher samt hallon. Godast att äta direkt! 🙂
Ett svar