Kolabullar på smördeg

Länk till detta recept

Väntar ni oväntat besök kommer här ett superbra tips på något riktigt gott som knappt kräver någon ansträngning eller tid till att göra! Supergoda bullar på ca 20-30 minuter ungefär. Allt som behövs till dessa är färdig smördeg, dulce de leche, lite flingsalt (går utan också), 1 ägg till pensling och lite pärlsocker. Ja och bullformar också såklart.

Till ca 12 st:

1 paket smördeg

1/2 burk dulce de leche

Flingsalt

1 ägg

Pärlsocker

Sätt ugnen på 200 grader. Rulla ut smördegen och lägg på ett lager med dulce de leche och strö över lite flingsalt. Vik ihop på mitten och skär centermeterlånga bitar. Snurra dem och rulla sedan ihop dem och lägg i bullformar. Pensla med uppvispat ägg och strö över lite pärlsocker. Sätt in i mitten av ugnen i ca 10-15 minuter.

Dela med dig

4 svar

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *

Sök recept

Liknande recept

Populära recept