ANNONS
Integritet på Tailsweep

Chokladtryfflar med apelsin & kanel

/

Choklad, apelsin och kanel. Detta tillsammans i en och samma tryffel gör att det inte kan smaka så mycket mer jul än så här! Dessa är så krämiga och så otroligt goda och just tryfflar är ett måste här hemma varje jul. Det på något sätt tillhör och de är inte omöjligt att de blir ett gäng av dessa även till julafton i år.

Detta behöver ni:

300 g mörk choklad av fin kvalitet

1,5 dl vispgrädde

rivet skal från en apelsin

1 tsk kanel

25 g smör

Kakao att rulla tryfflarna i

Värm grädden, apelsinzest, smör och kanel i en kastrull och hacka chokladen under tiden. När gräddblandningen börjat sjuda, ta bort från plattan och tillsätt den hackade chokladen. Rör om tills du får en jämn och fin blandning. Häll upp i en skål och låt stelna innan du gör bollar och rullar dem i kakao.

Kram

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00