Inlägget innehåller annonslänkar

Bakformar

Startar veckan med att tipsa om lite olika bakformar som skapar så vackra bakverk. En klassisk sockerkaka kan i en sådan här höjas ytterligare en nivå och se riktigt vacker ut. En som jag fastnat för är nummer 6 där jag ser framför mig en saftig chokladkaka i sommar toppad med lättvispad grädde och färska jordgubbar.. 😉

Här nedan hittar ni direktlänkar till formarna:

Bakform 1

Bakform 2

Bakform 3

Bakform 4

Bakform 5

Bakform 6

1
10

Inlägget innehåller annonslänkar

God fortsättning!

Klänning HÄR (finns även i svart)

Hej på er & god fortsättning!

Vill mest kika in och säga hej och visa ett litet livstecken 😉 Nu är jag tillbaka igen i vardag och rutiner efter ett långt jullov med mannen och barnen. Varit mycket sjukdomar här hemma också som jag gjort att jag hamnat lite efter med jobbet men nu håller jag alla tummar för att vi ska få vara friska, åtminstone ett litet tag.

Känner mig så peppad på att ge er massor med nya, goda recept. Har redan en hel sida full med idéer som jag ser fram emot att få prova. Hoppas ni också är spända på att få ta del av dessa :))

Önskar dig en fantastisk dag!

Kram från mig.

0
9

Nyårsdesserter

0
19