INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Tårtfat

Länk till detta recept

IMG_1360

Här har jag samlat några tårtfat som alla faller mig i smaken. Tårtfat 1 är ett klassiskt vitt tårtfat men med en guldkant som blir en så fin detalj. Väldigt vackert! Tårtfat 2 är ett roterande fat vilket är det bästa tycker jag. Underlättar så mycket när man ska spackla tårtor. Tårtfat 3 är ett vackert fat i valnöt. Tårtfat 4 är gulmönstrat som passar perfekt att servera påsktårtan på. Tårtfat 5 är ett klassiskt vitt fat med en snygg design. Slutligen fat 6 är ett fint träfat med kupa. Hoppas ni hittar något som ni gillar! 🙂

Tårtfat 1

Tårtfat 2

Tårtfat 3

Tårtfat 4

Tårtfat 5

Tårtfat 6

Kram!

Dela med dig

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *

Sök recept

Liknande recept

Populära recept