Kokospannacotta med passionsfrukt

Länk till detta recept

2FA1B7BE-01B9-4B4E-8B61-5E6C44252C4E_1_201_a

Gillar ni precis som jag tropiska smaker måste ni testa denna dessert! Otroligt lätt att göra dessutom. Den söta pannacottan med smak av kokos gifter sig verkligen med den syrliga passionsfrukten. Supergott! En perfekt dessert att göra nu till Påsk! 🙂

Till 4 st:

2 dl grädde

2 dl kokosmjölk (creamy)

1 tsk vaniljpulver

0,5 dl socker

2 gelatinblad

0,5 msk citronsaft

Garnering:

4 st Passionsfrukter

Lägg gelatinbladen i en djup tallrik med kallt vatten. Häll grädde, kokosmjölk, socker och vaniljpulver i en kastrull och koka upp. Ta bort från plattan. Ta sedan upp gelatinbladen, krama ur vattnet och lägg därefter ner dem tillsammans med citronsaften i kastrullen och rör om noggrant. Häll upp i 4 portionsglas och låt stelna i kylen i minst 4 timmar före servering.

Vid servering, toppa med passionsfrukt.

Lycka till! 🙂

Dela med dig

2 svar

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *

Sök recept

Liknande recept

Populära recept