Gillar ni precis som jag tropiska smaker måste ni testa denna dessert! Otroligt lätt att göra dessutom. Den söta pannacottan med smak av kokos gifter sig verkligen med den syrliga passionsfrukten. Supergott! En perfekt dessert att göra nu till Påsk! 🙂
Till 4 st:
2 dl grädde
2 dl kokosmjölk (creamy)
1 tsk vaniljpulver
0,5 dl socker
2 gelatinblad
0,5 msk citronsaft
Garnering:
4 st Passionsfrukter
Lägg gelatinbladen i en djup tallrik med kallt vatten. Häll grädde, kokosmjölk, socker och vaniljpulver i en kastrull och koka upp. Ta bort från plattan. Ta sedan upp gelatinbladen, krama ur vattnet och lägg därefter ner dem tillsammans med citronsaften i kastrullen och rör om noggrant. Häll upp i 4 portionsglas och låt stelna i kylen i minst 4 timmar före servering.
Vid servering, toppa med passionsfrukt.
Lycka till! 🙂
2 svar
Hej! Går det bra att använda kokosgrädde till kokospanacottan ? Min man köpte fel 😑
Går bra, dock blir konsistensen lite annorlunda.