INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Pina colada milkshake

Länk till detta recept

22DFF0E6-3967-4D08-87B6-E1DF0C707AC9_1_201_a

Fredag och vilket väder vi har just nu! Helt underbart och det är så efterlängtat! Tänkte därför dela med mig utav ett recept på något riktigt somrigt och läskande att unna sig i värmen. Nämligen Pina Colada Milkshakes! Gillar ni ananas och kokos då måste ni prova detta. Enkelt att göra och blir så himla, himla gott! HÄR finns också tips på några superfina glas som passar perfekt till milkshakes.

Till 2 glas:

6 dl vaniljglass

2 dl kokosgrädde

1 ananas

Garnering:

Vispad grädde

0,5 dl kokos

Börja med att rosta kokosen i en stekpanna på medelhög värme. Skär därefter upp ananasen i bitar. Lägg några bitar botten på varje glas och sätt in i frysen (spara också några bitar ananas till toppingen).

Mixa resten av ananasen till en pure. Tillsätt kokosgrädden och mixa ihop. Tillsätt vaniljglassen och mixa ihop till en slät massa. Ta ut glasen ur frysen och häll i milkshaken. Toppa med vispad grädde och ananasbitar samt den rostade kokosen.

Lycka till! 🙂

Dela med dig

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *

Sök recept

Liknande recept

Populära recept