ANNONS
Integritet på Tailsweep

Pina colada milkshake

/

Fredag och vilket väder vi har just nu! Helt underbart och det är så efterlängtat! Tänkte därför dela med mig utav ett recept på något riktigt somrigt och läskande att unna sig i värmen. Nämligen Pina Colada Milkshakes! Gillar ni ananas och kokos då måste ni prova detta. Enkelt att göra och blir så himla, himla gott!

Till 2 glas:

6 dl vaniljglass

2 dl kokosgrädde

1 ananas

Garnering:

Vispad grädde

0,5 dl kokos

Börja med att rosta kokosen i en stekpanna på medelhög värme. Skär därefter upp ananasen i bitar. Lägg några bitar botten på varje glas och sätt in i frysen (spara också några bitar ananas till toppingen).

Mixa resten av ananasen till en pure. Tillsätt kokosgrädden och mixa ihop. Tillsätt vaniljglassen och mixa ihop till en slät massa. Ta ut glasen ur frysen och häll i milkshaken. Toppa med vispad grädde och ananasbitar samt den rostade kokosen.

Lycka till! 🙂

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00