Citron & vit chokladbullar på smördeg

Länk till detta recept

Väntar ni oväntat besök kommer här ett superbra tips på något riktigt gott som knappt kräver någon ansträngning eller tid till att göra! Supergoda bullar på ca 20-30 minuter ungefär. Allt som behövs till dessa är färdig smördeg, lemoncurd, vit choklad och lite pärlsocker. Ja och bullformar också såklart.

Till ca 12 st:

1 paket smördeg

Lemoncurd (recept här alt. 1 burk färdigköpt)

1 påse vit choklad nibs

Pärlsocker

Sätt ugnen på 200 grader. Rulla ut smördegen och lägg på ett lager med lemoncurd och strö över lite vit chokladnibs. Rulla ihop och skär upp ca 2 cm tjocka bitar. Lägg i bullformar och strö över lite pärlsocker. Sätt in i mitten av ugnen i ca 10-15 minuter.

Lycka till! 🙂

Dela med dig

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *

Sök recept

Liknande recept

Populära recept